The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Neyse ki, kameralı su kaçak tespiti gibi teknolojik yöntemlerle, sızıntının tam yeri kolayca belirlenebilir. Bu yöntem, boru hatlarının içine yerleştirilen bir kamera ile boruların durumunu detaylı olarak inceleyerek sızıntının yerini tespit eder

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum amount hasar ile onarım yapıyoruz.

Su kaçağı tespiti için kullanılan çeşitli cihazlar vardır. İşte yaygın olarak kullanılan su kaçak tespit cihazlarından bazıları:

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

3K grup olarak fifteen yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize su kaçağı tespiti hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat su kaçağı tespiti işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi contemporary cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Kırmadan ve Dökmeden tıkanıklık açma robotlarımız ile pimaş gider tıkanıklıklarını açıyoruz.

ne zaman su kaçak tespiti yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini su kaçağı tespiti noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

su tesisatçısı uzun zamandır mutfak giderlerinin tıkalı olması şikayetiyle internetten tesadüfile protesisata ulaştım ve iyikide sizi tercih etmişim.

Su kaçaklarının bulunmasında yaygın olarak kullanılan ekipmanların başında kameralar gelir. Kameralar, sahip olduğu özellikler sayesinde su kaçaklarının yerini kolay bir şekilde tespit eder. Kameralı su kaçağı bulma yöntemlerinde farklı tipte kameralar kullanılır.

1- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Report this wiki page